White Gum Valley Construction Begins

Construction begins on our modernist renovation and upwards extension project located in White Gum Valley! Progress has been swift this year – the original roof has been carefully removed, new timber beams on the original external walls span the ground floor and provide the structure for the first floor above, timber wall framing has been erected and filled with insulation. On the ground floor, internal and external wall modifications have been made, and the window and doors have had all their frames replaced. For more detailed construction photos that give you a better look at how this process comes together, or a preview of what the house will look like from both the inside and outside, head to the project page here: http://ecohabit.com.au/project/white-gum-valley-residence/